Blog berichten

Terug in Nederland, laatste update

Het is voor ons bijna niet meer voor te stellen dat wij alweer 3 maanden terug in onze korte broek met onze koffers op het vliegveld van Belo Horizonte stonden. Klaar voor vertrek terug naar Nederland. Wat vliegt de tijd! Graag blikken wij samen met jullie terug op het afscheid in Brazilië. En we vertellen … Doorgaan met het lezen van Terug in Nederland, laatste update

Kraamvisite!

Jullie kennen haar waarschijnlijk nog wel van het vorige blogbericht, Lucelia en haar man Francisco. We leerden hen op straat kennen, beide verslaafd en zij zwanger. Dankzij hulp kregen ze een huisje toegewezen en Lucelia liet zich opnemen in een kliniek. Vorige week kregen we een verheugend bericht....Angela Victoria is geboren!! Afgelopen woensdag mochten we … Doorgaan met het lezen van Kraamvisite!

Nieuwe vloer meubelmakerij dankzij een donatie uit Nederland!

Het is grijs en glad,…..nu denk je misschien aan het grijze haar van Dick en het gladde hoofd van Wim. Maar niets is wat het lijkt! Deze maand zijn we bij Agua Viva begonnen met de voorbereidingen van een cursus meubelmaker. We zijn erg bij dat we deze cursus kunnen we aanbieden aan 30 mensen. … Doorgaan met het lezen van Nieuwe vloer meubelmakerij dankzij een donatie uit Nederland!