Kraamvisite!

Jullie kennen haar waarschijnlijk nog wel van het vorige blogbericht, Lucelia en haar man Francisco. We leerden hen op straat kennen, beide verslaafd en zij zwanger. Dankzij hulp kregen ze een huisje toegewezen en Lucelia liet zich opnemen in een kliniek. Vorige week kregen we een verheugend bericht….Angela Victoria is geboren!!

IMG-20190904-WA0013[3742]

Afgelopen woensdag mochten we dit prachtige meisje zelf bewonderen en knuffelen. Een vrolijk en gezond kindje! Een wonder, wanneer je bedenkt dat Lucelia met name in het begin van haar zwangerschap verslaafd was. We kwamen het huisje binnen waar dit jonge gezin met z’n drietjes woont. Het is een kleine benedenverdieping, maar erg netjes, schoon en opgeruimd. Lucelia was de kleine meid net een bad aan het geven, en de kleine genoot van alle aandacht. Zo klein als ze is kregen we een mooie glimlach te zien.

We vragen aan Lucelia en Francisco hoe het gaat. Qua gezondheid van zowel moeder als Angela gaat het goed. Francisco heeft moeite om werk te vinden zegt hij, maar vanwege zijn verleden twijfelen we aan zijn oprechtheid en motivatie. We wijzen hem op zijn verantwoordelijkheid als vader en hoofd van het gezin, en hopen dat hij zijn verantwoording gaat nemen. We vragen aan Lucelia of ze nog wat nodig heeft, de luiers zijn bijna op geeft ze aan. We gaan naar de supermarkt en kopen een pak luiers, babydoekjes, melk en een lekkere cake. Lucelia neemt het dankbaar aan! Soms heeft een mens gewoon even een duwtje in de rug nodig om verder te komen. We beloven dat we regelmatig even langs zullen komen, niet alleen om te zien of het goed gaat. Ook om Angela nog even te zien en te kunnen knuffelen. Want zeg nou zelf…het is toch wel een schatje?

20190904_123117.jpg

IMG-20190904-WA0010[3741]20190904_123045.jpg

One thought on “Kraamvisite!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s