Uitnodiging ontmoeting 19 mei

 

”Wakker worden van het gefluit van de vogels, de geur van lente in de lucht, gier op ’t land en de zon door de ramen”…dat kan maar een ding betekenen, we zijn weer in Nederland!

Hoe fijn is het om voor 6 weken op verlof te zijn. Te genieten van ontmoetingen met onze ouders, familie, vrienden en de beide kerkgemeenten.We wonen weer tijdelijk in Putten op een inmiddels voor ons vertrouwde plek en omgeving, op de fiets naar de Jumbo en een wandelingetje over het landweggetje.

Fijn om afgelopen week op verjaardagsvisite van een van de ouders te zijn, en we hebben zelfs nog de 50 jarige bruiloft van de ouders van Anita te goed, heerlijk om daarbij te kunnen zijn!

De weken zullen snel voorbij vliegen, de eerste week zit er al weer op, en we zouden met iedereen wel een afspraak willen maken, de Hollandse bak koffie met stroopwafel willen drinken…toch gaat dat helaas niet lukken.

Vandaar dat we jullie met dit bericht wel de mogelijkheid willen geven elkaar te ontmoeten! Om van jullie te horen hoe het met jullie gaat en wederzijds vinden jullie het fijn om van ons wat meer te horen en te zien van hetgeen we mogen doen in Brazilië.

We willen jullie graag van harte uitnodigen voor aanstaande zondag 19 mei!                  Om 11 uur (na de kerkdienst) geven we een presentatie in de Bethelkerk in Ede.      En om 20.00 uur ( na de kerkdienst) mogen we een presentatie geven in de Fontein in Nijkerk. In de Fontein zal het een avond zijn met een hapje en een drankje!

Een week later op vrijdag 24 mei organiseert ons thuisfrontteam een benefietdiner. Tijdens een heerlijk 3-gangen diner met wagyu vlees is er volop gelegenheid elkaar te spreken en ontmoeten. De kosten voor een volledig verzorgde avond zijn € 40,00 p.p      Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil je hierbij zijn? Geef je dan op door een mail te sturen naar benefietdinerdickenanita@gmail.com

We hopen velen van jullie te ontmoeten, we zien naar jullie uit.                                    Abraco Dick & Anita

banner-2

 

 

 

 

 

One thought on “Uitnodiging ontmoeting 19 mei

 1. Aaaah jullie zijn weer in Nederland!
  Welkom hier in het kikkerlandje 🙂
  Helaas gaat mij deze 2 ontmoetingsdatums niet lukken om er bij te zijn.
  Maar wellicht kom ik jullie deze weken wel ergens tegen.
  Wens jullie een mooie tijd hier in Nederland, geniet er van!
  Lieve groetjes Jantine

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s