Voor vliegeren ben je nooit te oud…

Afgelopen zaterdag waren de vliegers tot in de verre omtrek te zien, en de gezichten beneden op de grond gespannen. Van jong tot oud deed mee aan de vliegerwedstrijd, er waren bekers te winnen voor de vlieger die het hoogst in de lucht ging, maar ook de mooiste en zelfs de kleinste! De kleinste vlieger werd gemaakt door een van de gasten van het centrum, en hij was behoorlijk trots.

1  IMG_20181008_140831

Vorige week zaterdag hadden we samen met de mannen van het centrum en de bewoners van de sociale huisjes al hard gewerkt om alles tip top in orde te maken voor deze bijzondere dag. Er werd geverfd, geveegd, onkruid gewied, en opgeruimd, en met elkaar hebben we een hoop lol gehad. Samen met een hele groep aan het werk, en een paar sterke mannen erbij zorgden dat het terrein er weer tip top uitziet!

IMG_20180929_154929

1

Deze bijzondere familiedag was afgelopen zaterdag, de straat voor de sociale huisjes werd afgezet en gevuld met een trampoline, tafeltennis, spelletjes, voetballen, kralen rijgen, mogelijkheid om te smincken en lekkere zoetigheden. De families van de mannen en de kinderen van de mannen waren uitgenodigd voor deze bijzondere dag. De familie’s hadden voor de almoço, de lunch, heerlijke maaltijden meegenomen. Zelfs aan ijsjes en taart was gedacht. Samen met jong en oud, familie, het team en dorpsbewoners kijken we terug op een mooi feest!

1     1

3     6

 

 

One thought on “Voor vliegeren ben je nooit te oud…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s